VÅR VISION

Sjömat är bra för kroppen och bra för miljön. Konsumenter väljer sjömat när det smakar gott och är enkelt att tillaga. Det är vårt uppdrag - vår mission!

På så vis bidrar vi till ett hälsosamt och hållbart samhälle och fortsatt utveckling av en stolt sjömatstradition.

Det är därför vi säger:Insula logo med svensk visionVÅRA VÄRDERINGAR

MODIG: Vi är nyfikna och nytänkande och vågar investera i innovation och nya möjligheter. Vi utmanar oss själva och driver affären framåt för att hela tiden bli bättre och skapa värde för våra kunder, konsumenter, samhälle och miljö. Vi tar initiativ som bidrar till att vi ständigt utvecklas för att nå våra mål och lönsamhet.

NÄRA: Vi arbetar nära varandra, är personliga, ärliga och har tillit och respekt för varandra och hjälper både våra kunder och oss själva att lyckas. Vi tar ansvar hela vägen och arbetar långsiktigt för att skapa en hållbar affär med omsorg för människor, samhälle och miljö. Vi bryr oss, visar omsorg och lyssnar till varandra och de runt omkring oss och menar det vi gör – på riktigt.

ENGAGERAD: Vi är hängivna, ambitiösa och handlingskraftiga. Vi har passion för det vi gör och gör alltid det lilla extra för att bli bättre. Vi skrattar och har roligt och är stolta när vi skapar resultat tillsammans.

Möt våra modiga, nära och engagerade medarbetare: