Insula har en stark vision: Vi önskar att bidra till en bättre värld genom kärlek till sjömat. Och det är människorna i Insula, tillsammans med de fantastiska råvarorna från havet, som är vår viktigaste framgångsfaktor när vi ska få fler att äta mer hälsosam, välsmakande och hållbar mat från havet.

För att vi skall lyckas behöver vi duktiga, engagerade och hårt arbetande medarbetare på alla positioner i bolagen och som all delar värderingarna NÄRA, MODIG och ENGAGERAD. Känner du igen dig i beskrivningen nedan är det kanske dig vi har behov av i teamet!

Våra värderingar:

NÄRAVi arbetar nära varandra, är personliga, ärliga och har tillit och respekt för varandra och hjälper både våra kunder och oss själva att lyckas. Vi tar ansvar hela vägen och arbetar långsiktigt för att skapa en hållbar affär med omsorg för människor, samhälle och miljö. Vi bryr oss, visar omsorg och lyssnar till varandra och de runt omkring oss och menar det vi gör – på riktigt.

MODIGVi är nyfikna och nytänkande och vågar investera i innovation och nya möjligheter. Vi utmanar oss själva och driver affären framåt för att hela tiden bli bättre och skapa värde för våra kunder, konsumenter, samhälle och miljö. Vi tar initiativ som bidrar till att vi ständigt utvecklas för att nå våra mål och lönsamhet.

ENGAGERADVi är hängivna, ambitiösa och handlingskraftiga. Vi har passion för det vi gör och gör alltid det lilla extra för att bli bättre. Vi skrattar och har roligt och är stolta när vi skapar resultat tillsammans.