Andersen Nilsen AS, eller Fiskeriet Youngstorget som företaget är känt som, är en av Oslos bästa fiskebutiker. Från den utsökta fiskdisken får du vildfångad fisk och skaldjur av högsta kvalitet från duktiga, serviceinriktade medarbetare med passion för yrket. Vi har både servering och fiskdisk i en unik lokal mitt i centrala Oslo. Hos oss kan du äta något gott i restaurangen eller ta med dig de bästa råvarorna hem.

Vi har också franchisetagare på Gardermoen i Oslo och på Flesland i Bergen. Där serveras några av våra bästa signaturrätter och andra sjömatsrätter som passar på flygplatser.

Våra kunder är mellan 25 och 80 år, och är människor som är intresserade av kvalitet och av ett brett sortiment och av bra service. Vi är en populär plats dit alla är välkomna. I vår restaurang hittar du affärsmän, familjer, turister och många stamkunder.

Vår drivkraft är kärleken till sjömat och att vara en av de bästa fiskbutikerna i Oslo. Vi ser det som vår skyldighet att stolt slå vakt om och sprida kunskap om en av Norges viktigaste råvaror genom tiderna - vår fisk. Vi har därför tagit ett beslut att vi vill erbjuda vildfångad fisk, och allra helst linfångad fisk där det är möjligt. Ett nära samarbete med våra grossister och leverantörer gör att vi lyckas med det.

Fiskeriet förenar människor och skapar minnesvärda matupplevelser genom att erbjuda världens bästa råvaror i en informell och unik atmosfär. Våra medarbetare har stor kunskap och passion för sjömat, och vi är stolta över att kunna fortsätta med vår långa historik och tradition inom fisk och sjömat på Youngstorget.

Fiskeriet blev i juli 2015 en del av Insula-koncernen.

Org.nr. NO 990 246 750