Fiskeriet Sverige AB säljer och marknadsför produkter för dagligvaruhandeln med konsumentförpackade produkter, ett brett urval färsk fisk till butikernas fiskdiskar samt produkter anpassade för kunder inom foodservice. Målet är att bli erkänd kategorikapten genom en portfölj av varumärken, PL och råvara för att påverka och driva och konsumtionen av havsbaserad hållbar mat​.

Vi vill engagera och utveckla kunskapen inom kategorin och ge mervärde till både kunder, konsumenter och medarbetare.

I en tid där både världens välmående och människors hälsa står i fokus, tar Fiskeriet en ledande roll och höjer ambitionen att ställa om till hållbar mat. Vi gör det för att hav och sjö – omsorgsfullt nyttjad – inte bara är en enorm källa till hållbart protein med lägre klimatavtryck, utan också för att råvarorna är goda, nyttiga och lättlagade.

Därför erbjuder vi både färska, frysta och färdiga havsbaserade produkter, som tillsammans med kunskap och inspiration förstärker matupplevelsen. Vi fokuserar på kunden med nära kundsamarbete och hög servicenivå.

Fiskeriet Sverige (tidigare Sjöboden allt i fisk) blev en del av Insulakoncernen i januari 2017. Fiskeriet Sverige AB gick samman med Lobster Seafood Sweden AB 2020 och bildade bredare produktportfölj, en effektivare organisation och fler och bättre synergier genom etablering av en gemensam varuförsörjning och stab.

Org.nr. 556549-5727