Nu har norrmännen hittat stamfränder i Finland, vid sjön Kallavesi. Även om vattnet är salt hos den ena och sött hos den andra älskar båda fisk lika mycket. Fisk är våra stammars gemensamma språk.

Ur gemensamma värden föds ett gemensamt sätt att göra. Tillsammans kan vi erbjuda finländarna ett fantastiskt produktsortiment och gedigna kunskaper om hur man respekterar denna förträffliga råvara genom rätt hantering och framställning.

Som ett resultat lanserade företaget en ny familj av fisk- och skaldjursprodukter med namnet SJØ under våren 2019. Produkterna i SJØ passar bra in i dagens konsumentutveckling, vilket betonar enkelhet, hälsa och ansvar. Produktens råvaror kommer från rent vatten och produktionen bygger på etiska värderingar, ansvar och kunskaper i högsta klassen. Varumärket SJØ är vårt löfte om kvalitetsprodukter och respekt för ursprunget.

Huvudproduktgrupperna i SJØ-produktfamiljen är varm- och kallrökta produkter, gravade och marinerade fiskprodukter, portionsbitar och färsk fisk. Produkterna framställs med traditionella metoder, som t.ex. tillagning över öppen eld. Alla varmrökta produkter röks långsamt och försiktigt med äkta rök.

Läs mer på Sjo.fi.